Doorn Doet

Home  >>  Doorn Doet

Het dorpsnetwerk dat bruist

WIE ZIJN WIJ?

Doorn Doet is een onafhankelijke stichting die door en voor de inwoners en bezoekers van Doorn is. Onze groep vrijwilligers, vanuit de diverse verenigingen, zet zich op diverse vlakken in om Doorn te laten bruisen. Voor de inwoners zijn wij de verbindende factor.

We zoeken nog enthousiaste Doornaars die mee willen helpen het netwerk te versterken. Weet jij wat er speelt in het dorp of jouw buurt, heb je veel contacten, of heb je gewoon zin om iets voor je dorp te doen, meld je dan bij het Dorpsnetwerk. Wij kunnen nog versterking gebruiken. Je kunt je opgeven via info@doorndoet.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

WAT DOEN WIJ?

Denk hierbij aan Doorn Doet festival in september en de Kerstfair in december. Ook op maatschappelijk vlak zetten wij ons in. Gestart is met het Adoptieproject. Kinderen uit groep 8 van de diverse basisscholen gaan regelmatig op bezoek bij verzorgingshuizen om samen te zingen, bakken, knutselen e.d.

Lees hier meer over ons adoptieproject in de nieuwsbrief ‘Voor Elkaar’van Samen op de Heuvelrug en in het artikel ‘Je ziet mensen opknappen en genieten’.

CONTACT DOORN DOET

***

PRAKTISCHE INFORMATIE DOORN
PARKEREN
Parkeren in Doorn is gratis. In het grootste gedeelte van het centrum is parkeren met uw blauwe kaart verplicht. Onder het Cultuurhuis (centrum) bevindt zich een gratis parkeerplaats met invalideparkeervakken.

Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Doorn.

OPLAADPUNTEN AUTO
Oplaadpunten voor uw auto bevinden zich in het centrum op de parkeerplaatsen bij de Bennekomweg en de Kampweg. Andere laadpalen staan op de Bloemengaard, Vruchtengaard, Morel en Eikenlaan.
OPENBAAR VERVOER
Er zijn diverse stations op de Utrechtse Heuvelrug waarvandaan je de Heuvelrug verder kunt ontdekken. Ook zijn er uitstekende busverbindingen. Op de Heuvelrug vindt je stations in Maarn, Rhenen, Driebergen-Zeist, Soest en Veenendaal. Vanuit hier vertrekken meerdere keren per uur treinen in alle richtingen. Meer info over actuele vertrektijden en werkzaamheden aan het spoor vind je op de website van de NS.

De Utrechtse Heuvelrug is ook met de bus optimaal bereikbaar. Actuele informatie over stads- en streekbussen vind je op de website van 9292.

OPLAADPUNTEN FIETS
Oplaadpunten voor fietsen worden niet door de gemeente geplaatst. Wel worden deze vaak door een horecagelegenheid geplaatst.