Sponsoren / Vrijwilligers

SPONSOREN

De Oranjevereniging Doorn is zeer blij met de vele sponsoren en adverteerders ieder jaar weer! Zij dragen jaarlijks hun steen(tje) bij om het mogelijk te maken alle festiviteiten voor Doorn te organiseren. 

De oranjevereniging heeft veel trouwe sponsoren, maar nieuwe gezichten/bedrijven, die Doorn en haar activiteiten een warm hart toedragen, zijn altijd van harte welkom.

Zou je een advertentie willen plaatsen in het komende Magazine 2024 (oplage 5.000 stuks) of een banner op onze website, óf heb je een leuk idee als activiteit, waar je jouw (bedrijfs)naam aan zou willen hangen en het financiële stuk daarvoor wilt dragen? Neem dan contact met ons op via info@oranjeverenigingdoorn.nl, zodat we daar samen over kunnen brainstormen.

In 2024 zal er weer een mooi Magazine verschijnen, waarin u deze steun terug kunt vinden.

VRIJWILLIGERS

Ook willen wij ALLE VRIJWILLIGERS die ons ieder jaar, op dieverse manieren, helpen enorm bedanken voor hun inzet en meedenken.

Heb je rond of op Koningsdag een paar uurtjes de tijd en zin om in een gezellig enthousiast team als vrijwilliger mee te doen, of wil je lekker meedoen bij activiteiten in je eigen dorp … laat het ons SVP weten via een mailtje aan;

info@oranjeverenigingdoorn.nl

Wij zijn enorm blij met alle handjes die ons,
al is het in de 2 dagen van opbouw, Koningsdag zelf en afbouw
maar 2 uurtjes, willen helpen!
Je kan zelf aangeven welke dag, welk moment …
wij zijn er écht mee gebaad en
alleen met JOUW HULP
kunnen we een leuke Koningsdag
in DOORN organiseren.

***